maanantai 16. huhtikuuta 2018

Kesä saapuu jälleen!

Hei

LounasRaveja oli mukava seurata ravintolakatsomossa.
Yhdistyksemme on nyt tehnyt ensimmäisen käyntinsä raveissa. Turun Hippos ry kutsui meidät seuraamaan LounasRaveja Metsämäen raviradalle ja moni jäsenemme innostuikin tällaisesta tilaisuudesta. Ilma suosi tapahtumaa ja ainakin kuulemani mukaan palaute on ollut oikein positiivista. Kuvia löytyy Kuvagalleriastamme.

Olen nyt " virallisestikin " mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa yhdistyksemme matkoja erilaisiin tapahtumiin.
Jäsenmäärämme voimakas kasvu viime vuosien aikana mahdollistaa toiminnan laajentamisen uusille urille. Tilaisuuksiin riittää lähtijöitä paremmin kuin ennen. Ja enemmän ihmisiä tarkoittaa enemmän uusia ideoita. Kuten esimerkiksi nyt oli uutta käydä tutustumassa raveihin. Joten olkaa aktiivisia, ottakaa yhteyttä ja kertokaa toiveenne ja ideanne niin kehitellään toimintaa jäsenistön haluamaan suuntaan.

Nettiopastus jatkuu entiseen malliin. Perjantaisin klo 10 - 12 voi Tasalan Kamariin tulla oman laitteen kanssa ratkomaan pulmia ja oppimaan uutta. Kesätauko alkaa Kamarilla kesäkuun alussa ja elokuun lopulla taas opastukset jatkuvat. Älypuhelimet, tabletit ja läppärit tarjoavat haasteita itse kullekin. Tässä digitalisoituvassa maailmassa netti ja tietotekniikan käyttö tulee yhä keskeisemmäksi ihan jokaisen elämässä. Yritän olla näissä asioissa avuiksi jos suinkin mahdollista. Olen myös Tornilassa paikalla samalla kun käsityökerho ja ÄijäPiiri kokoontuvat siellä. Ja aina voi ottaa yhteyttä jos tulee akuutti tarve. Esim sähköposti on siitä mukava tapa viestitellä, että sellaisen voi lähettää ihan milloin vain.

Viime vuonna lisäsimme Kuvagalleriaamme uuden albumin jonne jäsenemme voivat lähettää ottamiaan kuvia. Kaikki sellaiset itse otetut kuvat jotka saattavat kiinnostaa jäseniämme, ovat tervetulleita. Kunhan muistat tietosuoja-asiat. Jos kuvien lähettämisessä on ongelmia niin katsotaan yhdessä miten niitä olisi paras toimittaa. Tapoja on monia. Ensisijainen tapa on kuitenkin sähköpostitse osoitteeseen markku.toivola@gmail.com  Lisään ne sitten albumiimme. Joten lähettäkää ihmeessä kuvia, ne saattavat kiinnostaa jäseniämme enemmän kuin arvaattekaan.

Nyt kun taas lähdette vesille tai liikkumaan tuntemattomiin paikkoihin niin hätätilanteessa on hyvä muistaa 112-sovellus. Jos et ole vielä sitä ladannut kännykkään niin se kannattaa tehdä nyt. Ja asentamisen lisäksi kännykässä tulee olla sijaintitiedot ( gps-paikannus ) päällä. Kun puhelun soittaa tämän sovelluksen kautta niin hätäkeskus näkee soittajan paikan automaattisesti ja osaa ohjata avun perille. Erittäin suositeltava sovellus joka on pelastanut useita ihmishenkiä.

Keväisin terveisin

Markku
puh. 0405575828
markku.toivola@gmail.com


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti