lauantai 26. elokuuta 2017

Syksyn 2017 toimintaa.

Hyvää alkavaa syksyä!

Opastustilaisuus Tasalan Kamarilla.
Taas on kesä vietetty, syksy saapuu ja nettiopastukset jatkuvat. Perjantaina 8.9. klo 10 - 12 on tämän syksyn ensimmäinen opastus Tasalan Kamarissa ja siitä eteenpäin joka perjantai samaan aikaan. Voit tulla sinne oman läppärin, tabletin tai puhelimen kanssa ja yritämme ratkoa ongelmia ja auttaa pääsemään tutuksi laitteiden ja netin maailmaan.

Mustion linnan huone jossa käsin maalattu kaakeliuuni.
Eläkeliiton Raision yhdistyksemme aloittaa uuden toiminnan. Yhdistyksemme jäsenet ovat kesän mittaan varmasti ottaneet sellaisia valokuvia, jotka kiinnostavat myös muita. Haluaisimme kerätä ja julkaista lähettämiänne kuvia kuvagalleriassamme yhdistyksen kotisivulla. Tässä täytyy ottaa huomioon tekijänoikeudet, oikeus valokuvaan kuuluu aina alun perin kuvan ottajalle. Kun lähetätte meille ottamianne kuvia, myös oikeudet kuvaan siirtyvät meille. Jos kuvassa on sopimatonta sisältöä tai sen teknisessä laadussa on merkittäviä ongelmia, kuvaa ei julkaista. Kuvissa mahdollisesti esiintyvien henkilöiden lupa tarvitaan myös. Julkisella paikalla kuvissa esiintyvien ihmisten suostumusta ei tarvita. Nämä seikat muistaen ja tiedostaen voitte lähettää kuvia joko minulle tai Helinä Aaltoselle haluamallasi tavalla. Joko sähköpostilla, muuten sähköisesti, esim. muistitikulla tai -kortilla, paperikuvina jotka voin skannata digitaaliseen muotoon tai ihan miten vaan. Jos lähetät sähköpostitse niin Helinän osoite on helinaaltonen@gmail.com ( muut tiedot löytyvät kotisivultamme ) ja minun yhteystiedot löytyvät tämän jutun alta.

Lähettäkää paljon kuvia, tehdään albumistamme oman näköisemme! Jos kiinnostusta löytyy niin tehdään tästä uusi yhteinen harrastuksemme.

Aina on paikallaan muistuttaa tietoturvasta. Kaikenlaisia huijareita on liikkeellä, verkossa, puhelimitse tai voi vaikka valepoliisi kolkutella ovelle. Tarkkana on syytä olla ja järjen käyttö on enemmän kuin suotavaa.

Terveisin Markku
040-5575828
markku.toivola@gmail.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti