maanantai 13. helmikuuta 2017

Nettiopastustoiminta laajenee!

Hei

Kuten aiemmissa blogeissani olen jo todennut, kaikenlainen asiointi siirtyy yhä enenevässä määrin nettiin. Pankit, viranomaiset ynnä muut tahot edellyttävät nykyään, että ihmisillä on tietokoneyhteys kotona ja kyky myös käyttää niitä. Näin ei kuitenkaan ole vaan suuri joukko ihmisiä joutuu käyttämään energiaa ja näkemään vaivaa löytääkseen sopivat keinot arkisten asioiden hoitoon.

Olemme Raision yhdistyksessä huomanneet tämän ongelman ja pyrimme osaltamme auttamaan jäseniämme nettiasioiden hoidossa. Tasalan Kamarissa nettiopastuksemme jatkuvat perjantaisin klo 10 - 12 välisenä aikana. Yhdistyksen nettiopastajan ominaisuudessa olen myös tavoitettavissa puhelimitse tai sähköpostilla jos ongelmia tai kysyttävää ilmenee.

Koska kysyntää opastukselle tuntuu olevan yhä laajemmin niin avaamme nyt uuden opastuspisteen Tornilaan. Tarkoitus on kevään mittaan joka toinen viikko maanantaisin olla paikalla myös opastustoiminnan merkeissä. Jos kysyntää tälle palvelulle on niin toiminta tulee jatkumaan. Tänne, kuten Tasalan Kamariinkin, voit tulla oman laitteen kanssa tai ilman. Paikalla on aina opastajan lisäksi myös ylimääräinen tietokone jolla pääset hoitamaan asioitasi. Toimimme vapaaehtoisina eli tämä ei maksa sinulle mitään. Tornilan osoite on Tornikatu 9, Raisio. Käynti on pihan puolelta. Seuraa ilmoitteluamme mm. Rannikkoseudun yhdistyspalstalla ja Facebook-sivullamme. Ensimmäinen opastuskerta Tornilassa on 27.2.2017 klo 13 - 15.

Lisätietoja asiasta voi kysellä minulta.

Terveisin Markku
puh 040-5575828
markku.toivola@gmail.com

www.elakeliitto.fi/raisio

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti