tiistai 15. marraskuuta 2016

Tietotekniikka tutuksi-teemapäivä

Hei

Tietotekniikka tutuksi-teemapäivää vietetään Tasalan Kamarissa perjantaina 18.11.2016 klo 10-13 välisenä aikana. Yleensä perjantaisin olen paikalla opastamassa tietokoneisiin liittyvissä asioissa mutta tällä kertaa pidämme siellä monipuolisesti aihetta käsittelevän tilaisuuden.  Virikkeen tähän antoi ihmisten palaute SeniorSurf-päivästä lokakuulta. Osa ihmisistä halusi kertauksen aiheesta ja osa ei päässyt silloin osallistumaan. Näin ollen pidämme vastaavanlaisen ohjelman uudestaan, tosin nyt kolmeen tuntiin tiivistettynä. Pyrimme myös paneutumaan paikalla olevien ihmisten ajankohtaisiin kysymyksiin tietotekniikan laajalta alalta. Tarkoitus on tällä kertaa konkreettisesti käsitellä tietokonetta joten kannattaa ottaa oma älypuhelin, tabletti tai kannettava mukaan.

Tilanteesta riippuen ja mahdollisuuksien mukaan pyrimme myös tarjoamaan henkilökohtaista opastusta päivän puitteissa joten siinäkin mielessä kannattaa ottaa oma "vempain" mukaan.

Pyrin myös tekemään yhteenvedon päivän annista ja palautteesta. Asiasta lisää seuraavassa blogissani.

Tietoturva on aina ajankohtainen aihe. Seuratkaa Viestintäviraston ilmoittelua ja varoituksia viruksista ja muista uhkatekijöistä.

Terveisin Markku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti