keskiviikko 21. syyskuuta 2016

Syksyn toimintaa

Hei

Kesä alkaa olla ohi vaikka ilmoista sitä ei välttämättä huomaa, hyvät kelit jatkuvat vielä. Syksy on kuitenkin jo hyvässä vauhdissa ja myös nettiopastus jatkuu kesätauon jälkeen. Perjantaisin Eläkeliitto Raisio järjestää edelleen opastusta Tasalan Kamarissa klo 10-12 välisenä aikana. Sinne voi tulla oman laitteen kanssa tai ilman, ihan vaan kyselemään ja tutustumaan. Käytettävissä on myös pari ilmaista tietokonetta talon puolesta, niitäkin voi kokeilla. Tule ihmeessä käymään jos on jotain kysyttävää atk-asioista.

Yksi mielenkiintoinen tapahtuma nyt syksyllä on tulossa ihan pian. Lähiverkko järjestää Ikäihmisten seminaaripäivän 27.9. Turussa. Aamupäivällä on osio Onnistumisen ilo, jossa käsitellään tietotekniikkaa ikäihmisten arjessa. Tilaisuus on tarkoitettu kaikille tietotekniikasta kiinnostuneille eläkeläisille sekä ammattilaisille ja opiskelijoille, jotka toimivat ikäihmisten parissa mm. terveydenhuollossa. Tarkempi aika ja paikka: tiistaina 27.9.2016 klo 8.30 - 16.00, Seurakuntien toimitalon juhlasali Eerikikatu 3, toinen kerros.

Toinen mielenkiintoinen tapahtuma on valtakunnallinen SeniorSurf-päivä 4.10. Teemana on kannustaa ikäihmisiä tarttumaan tietokoneisiin ja käyttämään netin antamia mahdollisuuksia arjen apuna. Eläkeliitto Raisio järjestää yhdessä Tasalan Kamarin kanssa oman SeniorSurf-tapahtuman. Kahvila on auki klo 10 - 15 ja sinä aikana katsellaan tietoiskuja videolta, pidetään muutama luento tietokoneista, niiden käytöstä ja mielenkiintoisista ohjelmista ikäihmisten tarpeisiin. Myös tietoturvaa käsitellään. Tervetuloa tutustumaan!

Muistathan, että minuun voi ottaa yhteyttä tietoteknisissä kysymyksissä puhelimitse  040-5575828 tai sähköpostitse markku.toivola@gmail.com

Mukavaa syksyä kaikille!
Markku
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti